Στη MacExperts θέλουμε να γνωρίζεις και να έχεις έλεγχο στο ποια δεδομένα μοιράζεσαι μαζί μας και στο τι κάνουμε εμείς με αυτά. Το κείμενο αυτό (που ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου) εξηγεί με απλά λόγια αλλά και σαφήνεια τι δεδομένα συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε. Σκοπός του είναι να σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποια δεδομένα θες να μοιράζεσαι μαζί μας και με ποιο τρόπο.

MacExperts & προσωπικά δεδομένα με μια ματιά

Σου προτείνουμε να διαβάσεις ολόκληρη την πολιτική, ωστόσο συνοψίζουμε τα σημαντικότερα σημεία της εδώ για να σε διευκολύνουμε:

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με την πολιτική αυτή, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα e-mail στο privacy@macexperts.gr.

Εμείς, στην MacExperts έχουμε σχεδιάσει τις επιχειρηματικές μας πρακτικές έτσι ώστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να κάνουμε υπεύθυνη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Για εμάς η προστασία των δεδομένων σας είναι η θεμελιώδης αρχή της πολιτικής που ονομάζουμε 'Πελάτης για Πάντα'
Για να μπορούμε να σας βοηθήσουμε στις παραγγελίες που κάνετε στο ασφαλές site μας http://www.macexperts.gr χρειάζονται κάποια προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομα, η διεύθυνση σας, η ηλεκτρονική διεύθυνση σας (e-mail) ή το τηλέφωνο σας με τα οποία μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει.
Η MacExperts θα ψάχνει πάντα το καταλληλότερο τρόπο προστασίας των πληροφοριών που μας δίνετε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες ασφαλείας για όλα τα δεδομένα πιστωτικών καρτών.
Ορισμένες από τις πληροφορίες που λαμβάνει η MacExperts σχετικά με εσάς κατά την διάρκεια της σύνδεσης σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έρευνα και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το site μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Γενικά οι διευθύνσεις ίντερνετ των υπολογιστών γνωστές και ως IP διευθύνσεις, καταγράφονται για την παρακολούθηση των συνεδριών των πελατών διατηρώντας την ανωνυμία τους. Εμείς αναλύουμε αυτά τα δεδομένα για συγκεκριμένες τάσεις και στατιστικά στοιχεία, όπως ποια σημεία του site μας οι πελάτες βλέπουν πιο συχνά και για πόσο χρόνο.
Η MacExperts δεν πουλά, νοικιάζει, δανείζει ή με οποιονδήποτε τρόπο επιτρέπει την χρήση στοιχείων σχετικών με τους πελάτες της σε κανένα τρίτο. Οποιαδήποτε πληροφορία μας δίνετε φυλάσσεται με την μέγιστη φροντίδα και ασφάλεια και χρησιμοποιείται μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ειδικά οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας ΔΕΝ αποθηκεύονται στον server μας αλλά χρησιμοποιούνται μόνο κατά την διάρκεια της παραγγελίας από την τράπεζα που συνεργαζόμαστε.
Αν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας παρακαλούμε στείλτε τις στην διεύθυνση info@macexperts.gr.